Workshop – Regresie in vieti anterioare

Workshop – Regresie in vieti anterioare

Vrei sa stii unde si cum ai trait sau ce ai fost in una din vietile tale anterioare?
Participa la acest workshop si ai sansa sa gasesti raspunsul la aceste intrebari!

Stiai ca viata si personalitatea ta actuala este rezultatul tuturor experientelor din trecut si a felului in care le-ai trait?
Asta este #KARMA !!!

Vrei sa stii de ce te confrunti cu temeri, suferinte, boli, lipsuri financiare, atasamente inexplicabile, de ce anumite experiente revin mereu, de ce te simti atrasa „inexplicabil” de anumite persoane, locuri, tari, culturi, etc..?

Cu ajutorul regresiei hipnotice poti gasi raspunsurile la o multime de „DE CE?” , toate aceste raspunsuri sunt in interiorul tau iar cu ajutorul exercitiilor din timpul workshopului le poti constientiza.

Sufletul este nemuritor si mult mai „batran” decat trupul fizic, el a calatorit prin multe vieti, a avut parte de multe experiente, a relationat cu multe alte suflete pana a ajuns in acest moment din aceasta viata.

Ce poti experimenta intr-o astfel de regresie?

Pentru fiecare este o experienta unica si personala, dar majoritatea experiemnteaza cel putin unul din fenomenele de mai jos:
– Poti accesa fragmente de memorie din vietile trecute sub forma de senzatii, sunete, imagini, idei, cunoastere, orice.
– Poti accesa o amintire uitata din copilarie, dar care are legatura cu una din probleme actuale ( afectiuni, suferinte emotionale, sentimente de neiertare sau vinovatie, frici, traume etc.)
– Poti retrai momente din timpul vietii intrauterine, descoperi emotii preluate de la parinti, evenimente din acea perioada care te-au marcat fara sa vrei.
– Poti constientiza diferitele lectii de viata din alte vieti pe care sa le integrezi in prezent.
– Poti comunica cu #Ingerul tau Sfatuitor (Ghidul Spiritual) si primi de la el sfaturi si indrumari.
– Poti accesa viata unui stramos care iti influenteaza #destinul.

regresie  in vieti anterioare

Ce se intampla la workshop?

In prima etapa vom face cateva exercitii interesante si vom discuta despre subconstient, suflet, vieti anterioare, karma, destin, #hipnoza si alte subiecte interesante plus raspunsuri la intrebari.

In a doua etapa vom face o terapie de grup pentru vindecare emotionala ce va fi continuata printr-o #regresie intr-o viata anterioara.

In ultima etapa vom discuta despre experientele din timpul terapiei si regresiei

Cine poate accesa amintiri din vietile anterioare?

Toti oamenii intra in mod curent in stare de transa (de exemplu atunci cand te uiti la un #film captivant si uiti de toate) doar ca nu stiai ca asta este hipnoza.

Aproximativ 80% dintre oameni pot intra intr-o stare de hipnoza ghidata (ceea ce se intampla in timpul workshopului), iar aprox. 50% pot trai o transa suficient de profunda pentru a accesa amintirile din trecut (din aceasta viata sau dintr-o viata anterioara).

Dar 90% dintre participanti isi pot vindeca cel putin o trauma emotionala in timpul acestui workshop.

Cat costa?

In mod normal ai plati 90 lei, dar pe perioada verii poti beneficia de promotia verii si platesti doar 60 LEI
Daca dai like si share la acest eveniment cu minim 24 ore inainte de eveniment platesti doar 40 LEI

O sedinta individuala de 2-3 ore costa 200 lei.

GARANTAM SATISFACTIA – daca consideri ca aceasta experienta nu a fost suficient de satisfacatoare pentru tine, poti primi banii inapoi integral, fara comentarii!

 

Previous Stiai ca ai un al doilea creier?
Next Mi-ar fi utila o regresie intr-o viata anterioara?

About author

Catalin Dimofte
Catalin Dimofte 34 posts

Primele experiente cu hipnoza le-am avut incepand cu anul 1995. De cativa ani am decis sa practih hipnoza la nivel profesionist pentru a putea ajuta cat mai multi oameni sa-si rezolve problemele emotionale.

You might also like

Aplicatii Hipnoza 0 Comments

Mi-ar fi utila o regresie intr-o viata anterioara?

Exista o singura persoana care poate raspunde cel mai bine la aceasta intrebare. TU !  Raspunde sincer fata de tine insati la aceste intrebari de mai jos, daca ai cel

Aplicatii Hipnoza 0 Comments

Hipnoza pentru sportivi – Depaseste limitele

Daca esti un sportiv care doreste sa obtina performante mai mari ar trebuie sa testezi si hipnoza, e foarte posibil sa-ti placa asa de mult incat sa devina una dintre tehnicile preferate

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!