Terapie de Grup – Vindecare prin iertare

Terapie de Grup – Vindecare prin iertare

Vindecarea prin iertare este una dintre cele mai puternice si mai eficiente modalitati de vindecare a sufletului, mintii si trupului dar si de imbunatatire generala a vietii.

Daca raspunzi cu DA la cel putin una din intrebarile de mai jos, inseamna ca esti una din persoanele ce are nevoie de IERTARE si te astepam la Terapia de Vindecare prin Iertare unde vei trai GARANTAT o experienta de neuitat.

– Ai probleme de sanatate fizica sau emotionala?

– Ai relatii conflictuale cu cineva din familie, prieteni, colegi, sef sau altii?

– Vrei sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din viata ta?

– Vrei ca oamenii sa fie mai prietenosi cu tine?

– Vrei ca oamenii sa-ti observe si aprecieze mai mult calitatile si sa-ti ierte defectele?

– Viata ta nu este asa cum ti-ai dori?

– Vrei sa schimbi ceva in viata ta si parca este ceva ce te blocheaza?

– Esti prea emotiv si nu indraznesti sa-ti spui parerea?

– Increderea si respectul de sine au de suferit?Terapia prin iertare

Ce ai de castigat?

 – In primul rand afli informatii noi si interesante ce te pot ajuta sa-ti schimbi viata!

– Pleci cu o stare placuta de relaxare si buna dispozitie!

– Vei fi mai calm si mai binevoitor!

– Iti imbunatatesti relatiile personale!

– Stingerea conflictelor personale!

– Cei din jurul tau vor incepe sa se comporte mai frumos cu tine!

– Oamenii te vor percepe intr-o lumina mai buna, vor avea o parere mai buna despre tine!

– O parte din problemele tale de sanatate se pot ameliora sau chiar vindeca!

– Poti capata mai multa incredere in tine!

– O gandire mai limpede si mai clara!

 Cum ma afecteaza lipsa de iertare?

Fiecare moment in care te-ai suparat si nu ai iertat genereaza o anumita energie negativa ce ramane stocata in subconstient sun forma unei structuri inforenergetice si care influenteaza functionarea trupului, mintii si sufletului.

 

Chiar daca ai uitat un eveniment din trecut in care ai fost suparat asta nu inseamna ca ai iertat si subiectul este rezolvat. Aceste energii negative sunt percepute la nivelul sufletului asemenea CELULELOR CANCEROASE in trupul fizic.

Aceste emotii de tip neiertare impreuna cu emotiile ce le-au insotit la momentul respectiv (furie, manie, frica, neincredere, repulsie, etc) ce au ramas blocate in noi reprezinta acele EMOTII REPRIMATE despre care se vorbeste in psihoterapie.

 

Majoritatea celor care au trecut prin aceasta terapie spun ca simt si unii chiar vad cum ies din ei aceste energii negative ale neiertarii, chiar si cei care spun ca au iertat complet!

In timpul intalnirii le vei putea simti si tu!

 

Aceste neiertari se acumuleaza in timp si ne influenteaza modul in care ne functioneaza trupul, felul in care ne comportam, cum vorbim, gandurile si sentimentele.

 

Probabil ai observat si tu ca atunci cand esti suparat anumiti muschi se pot contracta, ceea ce poate duce la dureri fizice (cele mai frecvente sunt durerile de cap, dureri in piept si dificultati de respiratie), mimica devine mai agresiva, comportamentul tau se schimba, devii mai repezit, mai agitat, neatent, tonul cu care vorbesti poate deveni amenintator, etc.

 

Toate astea iti afecteaza nu doar sanatatea ci si relatiile cu cei din jur. Probabil ca nici tu nu preferi compania oamenilor suparati in detrimentul celor veseli?

Ei bine chiar daca in timp efectele supararii nu mai sunt asa de vizibile, daca nu a aparut iertarea acea suparare lucreaza in continuare si te afecteaza pe toate planurile.

* Ce se intampla la Terapia de Grup?

In primul rand vom discuta, despre cauzele suferintelor, neiertare si apoi iertare, vor fi prezentate rezultatele din cateva cazuri rezolvate printr-o astfel de terapie.

Vom discuta despre problemele celor ce au venit si vor sa le impartaseasca!

 

In a doua etapa vom aplica impreuna cateva tehnici terapeutice pentru eliberare si vindecare emotionala si terapia speciala de iertare!

 

Vor fi folosite tehnici terapeutice din psihoterapie, hipnoterapie, inforenergetica si altele.

Cat costa?

In mod normal ai plati 100 lei!

Dar azi e ziua ta NOROCOASA, poti face doar o DONATIE, doar daca vrei si exact atat cat consideri tu ca valoreaza ce ai primit la aceasta intalnire.

 

Daca nu-ti permiti sau consideri ca ceea ce ai primit nu este suficient de valoros pentru tine poti participa absolut GRATUIT

 

O sedinta individuala de aprox. 2 ore costa 200 lei. Dar cei ce vin la intalnire se va aplica o reducere de 50% si vor plati doar 100 lei.

 Cum ma inscriu?

Te inscrii printr-un telefon sau SMS la numarul 0740568802 sau prin email la adresa catalin@santamia.ro

Mai multe detalii pe pagina evenimentului https://www.facebook.com/events/183330712095586/

Previous Cum s-a vindecat Ioana de doua ori mai repede?
Next Seara Hipnotica cu Hipnotistul Andrei Voicu in Galati

About author

Catalin Dimofte
Catalin Dimofte 34 posts

Primele experiente cu hipnoza le-am avut incepand cu anul 1995. De cativa ani am decis sa practih hipnoza la nivel profesionist pentru a putea ajuta cat mai multi oameni sa-si rezolve problemele emotionale.

You might also like

Evenimente 0 Comments

Iertarea si iubirea de sine – Terapie de grup – seminar practic

Cat de mult ti-ar place sa inveti cum sa te ierti si sa te iubesti asa cum esti? Imi doresc sa te ajut sa te simti iertat si iubit de cea

Evenimente 0 Comments

Seara Hipnotica cu Hipnotistul Andrei Voicu in Galati

Renumitul hipnotist ANDREI VOICU vine pentru prima data in Galati, unde va tine sambata 30 octombrie SEARA HIPNOTICA, pe 31 octombrie un SPECTACOL de HIPNOZA, iar in timpul zilei va

Evenimente 0 Comments

Workshop – Regresii in vieti anterioare si vindecare emotionala

Cat de mult ti-ar place sa-ti cunosti una din vietile tale anterioare? Ti-ai dori sa stii care este scopul vietii tale? Te-ai intrebat care este misiunea personala? Vrei sa stii

1 Comment

  1. Violeta - Gabriela
    septembrie 12, 12:38 Reply
    Salut! Catalin, multumesc pentru invitatia de vineri! Am plecat obosita dupa sedinta de grup, dar asta nu e de rau, inseamna ca AM LUCRAT. Am fost atenta, m-am concentrat, am urmat pasii indicati de tine, iar de atunci tot simt ca arunc din "bolovani". Vindecarea prin iertare imi pare un PROCES IN CONTINUA DERULARE!!! E asa cum ai spus intr-un alt articol "Fiecare terapie este atat de eficienta proportionala cu valoarea pe care clientul o da terapiei”.

Leave a Reply