Cum s-a vindecat Ioana de doua ori mai repede?

Cum s-a vindecat Ioana de doua ori mai repede?

De curand am avut parte de o experienta extraordinara din care am invatat o lectie importanta:
 
„Fiecare terapie este atat de eficienta proportionala cu valoarea pe care clientul o da terapiei”
 
Acum ceva timp a venit la mine o doamna Ioana cu atacuri de panica, probleme in relatia cu cei doi copii si cateva probleme importante de sanatate, o lista lunga cu vreo 20 de puncte.
 
Aceasta doamna a venit pe baza unei recomandari din partea unei foste cliente, astfel incat a fost cooperanta si deschisa.
 
Ca de fiecare data dupa ce am discutat despre problemele ei si de rezultatele pe care ar dori sa le obtina, mi-am facut un plan pentru sedinta curenta si sedintele urmatoare.
Sedinta a decurs exact cum o planificasem.
cum sa ma vindec mai repede
 
Doamna Ioana a fost foarte multumita de sedinta noastra astfel incat atunci cand a fost sa plateasca a preferat sa imi plateasca dublu fata de tariful afisat, in ciudata refuzului meu.
 
SURPRIZA a aparut cand a venit la a doua sedinta, cand am trecut in revista simptomele cu care venise am constatat ca mare parte din ele au disparut, toate cele pentru care lucrasem in prima sedinta cat si cele pentru care planificasem sa lucrez la a doua sedinta!
 
Au disparut complet atacurile de panica (aveau o frecventa de 5-7 atacuri zilnic) cat si durerile abdominale. Eu estimasem ca doar se vor reduce ca numar si intensitate dar ca vor disparea complet doar dupa 6-12 sedinte.
 
Practic printr-un mecanism ingenios s-au rezolvat toate acele probleme pentru care ea a platit.
 
Prin suma de bani oferita, Ioana a dat o valoare mai mare terapiei, iar subconstientul Ioanei a considerat ca daca Ioana a platit dublu si el trebuie sa „munceasca” dublu si sa rezolve cat mai multe probleme de banii platiti.
 
La a doua sedinta fenomenul s-a repetat, am lucrat pentru relatia cu unul din copii si s-a rezolvat relatia cu ambii baieti cat si eczema veche de pe mana.
 
Ioane a venit in continuare la terapie a preferat mereu sa plateasca dublu si dupa doar 6 sedinte si-a rezolvat aproape tot sirul acela lungi de probleme cu care venise (restul nu erau de competenta mea).
PS: Povestea este reala, doar adaptata pentru a fi mai usor de inteles, numele este fictiv deoarece noi tinem mult la confidentialitatea clientilor nostri.
Previous Mi-ar fi utila o regresie intr-o viata anterioara?
Next Terapie de Grup - Vindecare prin iertare

About author

Catalin Dimofte
Catalin Dimofte 34 posts

Primele experiente cu hipnoza le-am avut incepand cu anul 1995. De cativa ani am decis sa practih hipnoza la nivel profesionist pentru a putea ajuta cat mai multi oameni sa-si rezolve problemele emotionale.

You might also like

Cazuri intalnite 0 Comments

De ce ma doare capul? Cum putem aduce o durere dintr-o viata anterioara?

Cu cateva saptamani in urma a intrat in cabinet o doamna eleganta si educata pentru a o ajuta sa-si rezolve cateva probleme personale, printre altele mi-a spus ca inca de cand

Cazuri intalnite 0 Comments

Ionel era dependent de alcool! Cum l-a ajutat hipnoza sa se elibereze de aceasta dependenta?

Am promis ca o sa mai povestesc despre cazurile intalnite la cabinet, din pacate nu reusesc sa scriu atat cat mi-as dori. Am simtit o mare satisfactie in legatura cu acest

Cazuri intalnite 0 Comments

O mamica s-a vindecat de trombofilie si a avut o nastere foarte usoara cu ajutorul hipnozei

Am primit o super veste!  Sunt foarte fericit! Aseara s-a nascut natural o fetita pe a carei mama am ajuta-o prin hipnoza sa se vindece de trombofilie si sa aiba

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!