Citeste si invata o carte intr-o ora cu ajutorul hipnozei

Citeste si invata o carte intr-o ora cu ajutorul hipnozei

Special pentru studenti si liceeni ce urmeaza sa dea examenul de Bacalaureat.

Participa GRATUIT la un studiu prin care vei putea invata rapid si bine toata materia pentru examene.

Daca doresti sa participi la acest studiu ma poti contact la tel 0740.56.88.02 sau pe facebook

Valabil doar pentru Galati

Stiai ca hipnoza poate fi folosita si pentru a citi si memora o carte intr-un timp foarte scurt, de aproximativ o ora? Chiar daca pare de domeniul SF sa stii ca se se poate, daca vei cauta pe google vei gasi mai multe tehnici prin care poti citi si memora o carte intr-un timp foarte scurt, sunt tehnici de citire rapida, citirea ultra-rapida, citirea supramentala, tehnici de foto-citire si multe altele.

Sunt tehnici ce au fost testate de foarte multi oameni si sunt dovezi ca functioneaza, dar pentru a deprinde aceste tehnici ai nevoie de studiu, antrenament si in plus unele dintre acestea nu functioneaza la toti.

O parte din aceste tehnici folosesc puterea subconstientului de a memora absolut tot ce inregistreaza organele de simt prin vaz, auz, miros, etc. Problema apre atunci cand dorim sa reproducem ceea ce este stocat in subconstient.

De exemplu este demonstrat ca subconstientul este capabil ca intr-o fractiune de singura secunda sa faca o fotografie foarte precisa a unei pagini cu text si chiar sa inteleaga textul. Prin tehnici specifice din hipnoza se poate face acea leagatura intre constient si subconstient astfel incat textul sa poata fi memorat si reprodus oricand este nevoie, in acelasi timp facand si conexiunile cu toate cunostintele acumulate pana in prezent dar se vor sincroniza in viitor cu tot ceea ce vei invata.

Prin hipnoza putem antrena mintea si subconstientul sa citeasca, memoreze si sa reproduca oricand este nevoie ceea ce ai invatat.

Te intalnesti zilnic cu situatii in care scoti din subconstient cunostinte dobandite cu mult timp in urma, de exemplu cand cineva te intreaba „cat face 7×8” spui aproape automat „56” fara sa fii nevoit sa faci calcule, sau cand vorbesti folosesti cuvinte din subconstient fara sa stai sa te mai gandesti ce semnificatie au, ele pur si simplu vin. Asa spun si cei ce au invatat folosind tehnici de hipnoza  in viata

Dorim sa facem un studiu in care sa folosim metode stiintifice prin care sa demonstram si din punct de vedere statistic cat de eficienta este aceasta metoda de invatare.

Daca doresti sa participi la acest studiu ma poti contact la tel 0740.56.88.02 sau pe facebook

citeste invata rapid hipnoza

Previous Poti scapa de durerile cronice cu hipnoza
Next Cel mai bun hipnotist din lume

About author

Catalin Dimofte
Catalin Dimofte 34 posts

Primele experiente cu hipnoza le-am avut incepand cu anul 1995. De cativa ani am decis sa practih hipnoza la nivel profesionist pentru a putea ajuta cat mai multi oameni sa-si rezolve problemele emotionale.

You might also like

Fără categorie 0 Comments

Poti scapa de durerile cronice cu hipnoza

Durerea cronica este un fenomen complex, care poate aparea pe fond emotional, cognitiv, comportamental. O durere care persista mai mult de 6 luni este numita durere cronica. Daca nu sunt

Fără categorie 0 Comments

Cine poate fi hipnotizat mai usor?

Destul de multi cred ca persoanele cu o educatie mai simpla sau cu o inteligenta sub medie sunt mai usor de hipnotizat. In realitate studiile au demonstrat ca o persoana cu un

Fără categorie 0 Comments

Cum poti vindeca depresia rapid?

De departe depresia este boala secolului. Din pacate aceasta boala este una extrem de grava si afecteaza o masa foarte mare de populatie. Depresia este una dintre cele mai nedorite

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!