Cine sunt eu?

Cine sunt eu?

Ma numesc Catalin Dimofte, m-am nascut acum 40 de ani in Galati.

Primii pasi pe acest drum i-am facut in ianuarie 1994, odata cu participarea la primul curs de Radiestezie si Inforenergetica.

Ceea ce am invatat in cadrul acestor cursurilor organizate de Fundatia de Inforenergetica Sf. Ap. Andrei (din care fac parte) mi-a pus bazele pentru tot ceea ce am invatat ulterior si mi-a fost ca un ghid pentru drumul ales in viata.

Primele experiente cu hipnoza le-am avut in 1995. De atunci am citit multe carti, am studiat si am acumulat multe cunostinte, abilitati si mai ales experienta in acest domeniu vast si plin de satisfactii.

Pentru a fi mai bine pregatit pentru clientii mei pe langa cursurile de spiritualitate am decis ca pe langa prima Facultate de Inginerie Electrica sa urmez si Facultatea de Psihologie „Titu Maiorescu” apoi un Master in Psihologie Clinica, Hipnoza si terapii de scurta durata.

Am urmat si diferite specializari in Hipnoza Profesionala, Tehnica Resurselor Interioare, Terapia dezvoltata de Edwin Yager cu Eugen Popa, organizate de Asociatia Romana de Hipnoza.

Consider ca cea mai buna investiei pe care o poti face este EDUCATIA , asa ca continui sa invat si sa ma specializez pentru ca niciodata nu poti spune ca ai stii suficient.

Inforenergetica, radiestezie si hipnoza clinica

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!