Cel mai bun hipnotist din lume

Cel mai bun hipnotist din lume

Sincer nu am nici cea mai vaga idee despre cine este cel mai bun hipnotist din lume,  dar cel putin personajul din filmul de mai jos eeste unul dintre cei mai rapizi si mai eficienti in inducerea transei din ce am vazut eu pana acum.

Dar cum nu va este accesibil, daca doriti sa experimentati binefacerile hipnozei va astept sa ma sunati pentru o programare.

Singura lui problema este ca neavand  posibilitatea de a comunica direct nu poate da indicatii oamenilor pe care ii hipnotizeaza, doar ii adoarme si atat.

As fi curios sa stiu ce au experimentat persoanele hipnotizate de catel.

cel mai bun hipnotist

Previous Citeste si invata o carte intr-o ora cu ajutorul hipnozei
Next Hipnoza pentru sportivi - Depaseste limitele

About author

Catalin Dimofte
Catalin Dimofte 34 posts

Primele experiente cu hipnoza le-am avut incepand cu anul 1995. De cativa ani am decis sa practih hipnoza la nivel profesionist pentru a putea ajuta cat mai multi oameni sa-si rezolve problemele emotionale.

You might also like

Diverse 0 Comments

Cum invatam sa NU MAI IUBIM !!!

Noi invatam in fiecare zi, tot ceea ce stim astazi am invatat candva, inclusiv “SA IUBIM”  dar putem invata si “SA NU MAI IUBIM” . Si eu am invatat “SA

Diverse 0 Comments

Cele mai vechi amintiri din copilărie încep să dispară în jurul vârstei de 7 ani”

Cele mai vechi amintiri din copilărie încep să dispară în jurul vârstei de 7 ani, arată un studiu recent. Se ştie deja că majoritatea amintirilor adulţilor se întind în urmă

Diverse 0 Comments

Stiai ca ai un al doilea creier?

O poveste despre 2 creiere: cum cel de-al doilea creier al nostru este cheia înţelegerii multor afecţiuni cronice Nu multă lume realizează că avem două creiere. Da, aţi citit bine.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!